fbpx

Holistic Massage

Холистичен масаж с Таня Васи

Вярвам, че всеки от нас заслужава да живее без болка и страдание. Постигаме това с холистичен масаж. Приложените техники са в зависимост от индивидуалният случай.

Защо да изберете мен?

Живот без болка

Живот без болка и страдание, всеки от нас по рождение е дарен със здраве. Аз вярвам, че заслужавате това, затова предлагам Холистичен масаж, който да Ви дари с баланс и храмония. Холистичният масаж - въздейства върху физическото тяло по много прекрасни начини, като се подобрява циркулацията, повишават се ендорфините (които са хормони на щастието и ни правят добри), правят ни позитивни, намалява се стресът, намалява напрежението и болката в мускулите, повишава гъвкавостта им, двигателната дейност, и обхвата на емоцията. Когато не изпитваме болка по тялото, тогава можем да позволим на ума си да се фокусира върху други неща и дейности, които можем да извършваме добре. Това означава, че има подобряване на паметта, подобряване на способността да се концентрираме, подобрена яснота в мисленето, и подобрено представяне/работа. Третият аспект, чрез който Холистичният масаж ни подпомага – това е емоционалната част. Чрез него се отнема напрежението, раздразнителността, подобрява се настроението. Определено се усеща чувството на подкрепа и топлина. Докосването само по себе си е много успокояващо и релаксиращо, което предразполага да се почувствате вътрешно много по-добре. Холистичните масажи са широкоспектърни и въздействат на всеки наш аспект – тяло, ум и душа.

Висок клас продукти

Лично тествани висококачествени масла, с които ще бъде захранвана кожата. Тя е като нашият втори бял дроб, затова не правете компромис и изберете тестваното и приложено с години наред върху мен. Етеричните масла на Вивасан с изключителната си чистота на производство и разбира се - дългогодишната им употреба - вътрешно и външно - перфектно се прилагат при всеки масаж , като лечебният ефект се увеличава многократно. Ароматерапията в съчетание с масажите повишава интензитета на действие на самият масаж, което дава възможност на тялото да се възстанови по-бързо и ефективно.

Подготвени за COVID 19

Перфектна организация и санитизация - Приемането в домашна обстановка става само по 2-ма човека на ден, почистването, дезинфекцията и свежият въздух в такава среда гарантират за качество в обслужването, защото се приемат само предварително одобрени клиенти. По този начин се гарантира неприкосновеността на дома и Вашата сигурност! Всеки обект, който е в непосредствен контакт се дезинфекцира преди и след посещението на клиента - дръжка на врата, тоалетна, столове, маси, ключове за осветление.. Стимулирайки имунната система чрез масажите, освен с храна, с почивка, позитивни мисли, радост, веселие, упражнения и т.н. ще Ви помогне да си дадете обич каквато не получавате ежедневно. Домашната обстановка поощрява именно този ефект на по-персонализирана грижа и внимание.

Галерия

"Това, което обичам и ценя при посещенията си е специалното внимание и отношение. Лечебният ефект от масажите й се усещат дори след първият сеанс. Редовното разпускане за мен е важно, и при Таня аз намерих своето местенце за релакс"
Мартина Маркова
Собственик на фирма
“Искам да изразя благодарността си към Таня. Тя направи живота ми доста по лесен, благодарение на премахнатото напрежение и болежки в областта на гръб, кръст и врат. Определено препоръчвам!
Ваня Валийска
Архитект

наслади се на масажа на жовота си

Контакти

Холистичните масажи на Таня Васи се провеждат в престижният столичен квартал „Хладилника“ в непосредствена близост до входа на Южен парк. Тази част е една от най-споконите и зелени столични квартали – в непосредствена близост до ключови пътни артерии и станция на метрото. Всичко това превръща уютният апартамент на Таня Васи в удобна и желана дестинация за редовните ми посетители. 

Адрес

За връзка с мен

София; ул. Банат 19 

Мобилен: +359 876 878 859

Email: taniavasi@yogaliciousbg.com

Работно време: 
Всеки делничен ден – 15:00 – 20:00 ч (последно записан час)

                                                                                            Уикенд и празници с предварително записване

Translate »