Holistic Massage

Холистичен масаж с Таня Васи

Вярвам, че всеки от нас заслужава да живее без болка и страдание. Постигаме това с холистичен масаж. Приложените техники са в зависимост от индивидуалният случай.

Защо да изберете мен?

Живот без болка

Живот без болка и страдание, всеки от нас по рождение е дарен със здраве. Аз вярвам, че заслужавате това, затова предлагам Холистичен масаж, който да Ви дари с баланс и храмония. Холистичният масаж - въздейства върху физическото тяло по много прекрасни начини, като се подобрява циркулацията, повишават се ендорфините (които са хормони на щастието и ни правят добри), правят ни позитивни, намалява се стресът, намалява напрежението и болката в мускулите, повишава гъвкавостта им, двигателната дейност, и обхвата на емоцията. Когато не изпитваме болка по тялото, тогава можем да позволим на ума си да се фокусира върху други неща и дейности, които можем да извършваме добре. Това означава, че има подобряване на паметта, подобряване на способността да се концентрираме, подобрена яснота в мисленето, и подобрено представяне/работа. Третият аспект, чрез който Холистичният масаж ни подпомага – това е емоционалната част. Чрез него се отнема напрежението, раздразнителността, подобрява се настроението. Определено се усеща чувството на подкрепа и топлина. Докосването само по себе си е много успокояващо и релаксиращо, което предразполага да се почувствате вътрешно много по-добре. Холистичните масажи са широкоспектърни и въздействат на всеки наш аспект – тяло, ум и душа.

Висок клас продукти

Лично тествани висококачествени масла, с които ще бъде захранвана кожата. Тя е като нашият втори бял дроб, затова не правете компромис и изберете тестваното и приложено с години наред върху мен. Етеричните масла на Вивасан с изключителната си чистота на производство и разбира се - дългогодишната им употреба - вътрешно и външно - перфектно се прилагат при всеки масаж , като лечебният ефект се увеличава многократно. Ароматерапията в съчетание с масажите повишава интензитета на действие на самият масаж, което дава възможност на тялото да се възстанови по-бързо и ефективно.

Подготвени за COVID 19

Перфектна организация и санитизация - Приемането в домашна обстановка става само по 2-ма човека на ден, почистването, дезинфекцията и свежият въздух в такава среда гарантират за качество в обслужването, защото се приемат само предварително одобрени клиенти. По този начин се гарантира неприкосновеността на дома и Вашата сигурност! Всеки обект, който е в непосредствен контакт се дезинфекцира преди и след посещението на клиента - дръжка на врата, тоалетна, столове, маси, ключове за осветление.. Стимулирайки имунната система чрез масажите, освен с храна, с почивка, позитивни мисли, радост, веселие, упражнения и т.н. ще Ви помогне да си дадете обич каквато не получавате ежедневно. Домашната обстановка поощрява именно този ефект на по-персонализирана грижа и внимание.

Ценоразпис

Масажи  цяло тяло 

Масаж на цяло тяло – 60 мин – 59 лв.

Масаж на цяло тяло -90 мин – 79 лв.

Масаж на цяло тяло -120 мин – 99 лв. 

Частични масажи 
Масаж на гръб – 40 мин. – 39 лв

Масаж на ходила (Рефлексотерапия ) – 20 мин. – 24 лв. 
 

Меден Масаж – частичен – на гръб – 40 мин. – 45 лв.

Ароматерапия – часатичен – гръб и врат – 40 мин. – 39 лв. 

Пакети за масаж на цяло тяло 60 мин.

– за 10 предплатени посещения – 42 лв. на масаж (30% намаление)

– за 6 предплатени посещения – 48 лв. на масаж (20% намаление)

– за 3 предплатени посещения – 54 лв. на масаж (10% намаление)

Подари масаж

За всеки специален човек, на който направите подарък получавате 10% отстъпка от всяка услуга, 

Масажите се състоят от комбинация от техники – класически масаж, дълбокотъканен масаж, лимфен дренаж, рефлексотерапия, и други техники за самопомощ, които са изключително полезни за бързото възстановяване. 

Галерия

Чудесна обстановка съчетана с висок професионализъм. Хиляди благодарности за това, че посрещнах новата година като нов човек 🙂
Христо Христов
Служител
Посещенията при Таня са изключително зареждащи като малка терапия за тялото и душата едновременно: чудесен масаж съобразен с нуждите, съвети и полезна информация за здравословен живот, приятен разговор и прекрасен билков чай с билки от планината превърнаха моето посещение от масаж в преживяване.
Бойка Р.
Маркетинг

Не просто масаж, а изживяване!

Контакти

Холистичните масажи на Таня Васи се провеждат в престижният столичен квартал „Хладилника“ в непосредствена близост до входа на Южен парк. Тази част е една от най-споконите и зелени столични квартали – в непосредствена близост до ключови пътни артерии и станция на метрото. Всичко това превръща уютният апартамент на Таня Васи в удобна и желана дестинация за редовните  посетители. 

Адрес

За връзка с мен

София; ул. Банат 19 

Мобилен: +359 876 878 859

Email: massage@yogaliciousbg.com

Работно време: 
Всеки делничен ден – 15:00 – 20:00 ч (последно записан час)

                                                                  Уикенд и празници – задължително предварително записване на час. 

Translate »