Как здравата аура може да допринесе за нашия успех?

През 60-те години е било нещо нормално да се говори за аура, но в днешни дни темата е доста неправилно приета от масата. Ако четете тези редове това означава, че сте част от тези, които вече имат идея как аурата може да бъде видяна и усетена почти от всеки един от нас. Някои от вас са запознати само теоретично, други имат и някаква практика зад гърба си, но нека не се залъгваме, повечето от нас не знаят какво да правим с получената информация и как да действаме при необходимост да се работи за възстановяване на аурата.

Нашата енергия се променя от ежедневното взаимодействие на енергийните ни центрове с материалния свят, при взаимоотношенията с хората около нас, когато подсъзнанието ни пътува на места, където физическото тяло не може да го последва – през време, пространство и измерение – и това са само част от факторите, които биха могли да ни афектират.

Мислите са частици от съзнанието, които биха могли да излекуват или да наранят получателя им. Нашето съзнание допринася към глобалното съзнание и към други измерения, с които най-много резонира.

Ние сме отговорни за нашите мисли и получаваме справедливи последици. Избирайте мислите си разумно.

Подобно на нашите мисли, енергийните частици образуват групи, които формират живи и невъодушевени предмети, като органи, кости, материя и всичко, което се намира около нас. Всяка група енергийни частици носи своя собствена вибрация, която бива изпратена като сигнал към всичко съществуващо. Този сигнал привлича съвпадащи честоти, които подкрепят собствената му вибрация и честота. С напредване на процеса на изграждане на даденото групово съзнание се усилва вибрацията и честотата му, което пък спомага за изграждането на мисловния модел. Той ще подкрепи съзнанието на тези частици, за да може манифестацията на дадените честоти да бъде материализирана в живота на човек. Естествено е за групираните енергийни частици да разширяват и развиват съзнанието си благодарение на външни за групата фактори. Това в последствие затвърдява основните ни вярвания и мисли, които използваме да поддържаме съществуването на тази енергийна група в реалността ни. Като резултат, този модел се превръща в подсъзнателно действие практикувайки го на автопилот (като приет навик), докато не го осъзнаем и променим мисловните модели.

Един пример, който бих искала да споделя – ако аз се озова в реалността на мой приятел, който не е здравословно добре, и в моето съзнание се появят мисли, че това заболяване може да бъде лесно предадено и прието от мен – това ще отвори врата за възможността на подобно заболяване да се манифестира в живота ми. Колкото и невероятно да звучи, за някои от нас, енергийните частици са „впечатлени“ (благодарение на емоцията, която изпитваме, когато посетим приятеля ни), и отворени за възможността да приемат подобно заболяване. Това са началните етапи на изграждане на вярването (че би могло да бъде реалност), което инициира процеса и затвърдяването на вибрация и честота, които съпътстват тази мисъл. Докато поддържам този мисловен модел при посещенията си, мислите ми стават все по-силни и реалистични, докато в един момент не се манифестират и при мен в една или друга форма. Ето защо, в повечето случаи, състрадателните хора, често стават жертва на мислите си, когато се грижат за болни близки, семейство и приятели.

От друга страна, да кажем, че вече съм ориентирана да поема ангажимент към себе си и да водя осъзнато съществуване – бидейки господар на живота си. Тогава, чрез проектираните чудесни утвърждения за мен и живота ми, ще привлека автентични и позитивни хора, които ще ме подкрепят и поощряват моето добруване. Аз от своя страна, ще имам възможността да ги подкрепя в техния път. Сега, в този сценарий, аз култивирам и подхранвам всяка възможност да подобрявам умствените, емоционалните, физическите и духовните измерения на живота си. Разбира се и в най-добрите случаи ще се намерят хора, които биха искали да ме сринат, но няма да успеят, защото аурата ми е достатъчно силна. Опитите им ще бъдат увенчани с провал, защото аз няма да ги отразя като такива опити, и дори няма да ги забележа.

Факт е, че където и да сме, преобладаващата енергия в заобикалящата ни среда, или група хора, би могла да ни повлияе. Ние ще бъдем заредени позитивно или негативно според излъчваните вибрационни вълни. Колкото по-силна е аурата ни, толкова по-лесно ще е да поддържаме здравословното си честотно и вибрационно ниво. Разбира се, ние сме винаги във взаимодействие с енергии, дори и когато само наблюдаваме някой или нещо.

Аурата е фино енергийно поле, което е разположено като външна невидима обвивка на тялото ни. Тя си има характеристики като размер, форма, цвят, и дори звук, който е недоловим за нашия слух. Аурата ни се променя постоянно, но основно се афектира от преживяванията ни, от нивото на мъдрост, от придобитите знания, от болка, радост и всички наши възприятия. Можем да си представим аурата ни като магнит, който привлича към себе си всичко, което съвпада с нашите мисли и вярвания. Има една мъдрост „Ние привличаме това, което сме ние самите“. Хората, които сме привлекли в живота си са „огледала“ и това, което виждаме в тях, до голяма степен съвпада с това, от което най-много се стараем да избягаме, а именно самите нас. Например, за да проектираме в човек определено нещо, ние сме го заложили/засадили като „семе“ в мислите си съзнателно или несъзнателно в даден момент от живота си. Периода , в който мисълта може да бъе материализирана е различен при всеки в зависимост от силата на фокуса, емоцията и желанието съпътстващи я. Ако искаш да разбереш какво вярваш, че си … наблюдавай приятелите си и хората около теб.

Аурата ни е първото ниво на защита, което ни дава възможност да разберем дали нещо се е объркало. Някои хора определят това усещане като интуиция, но аурата е тази, която ни дава усещането, кое е добре за нас, какво става, и дали е безопасно за нас да участваме в дадено мероприятие. Когато сме енергийно стабилни ние сме здрави и жизнени. Тогава аурата ни е силна, цветна, и успокоява тази около нас. В тези моменти, ние можем да усетим нашето съществуване като част от цялото. При здрава аура, дори ако си обграден от енергийни вампири (тези, които търсят начини да ти изсмучат енергията), няма да бъдеш афектиран . Аурата ти е достатъчно силна, за да можеш да дадеш на тези хора нужната им енергия и след това да не се чувстваш изтощен.

Хората с много енергия са вид лечители за тези, които страдат от енергиен недостиг. Но.. не е препоръчително да се обвързвате в дългосрочни взаимоотношения с хора, чието желание е да ви използват енергията, само, за да могат да продължат да играя ролята си на жертви. Необходимо е да имат желанието да си помогнат, като предприемат съзнателни и отговорни стъпки, за да се излекуват. Не забравяйте и внимавайте, всяко физическо състояние (като ролята на жертва) се получава с постоянство, което означава, че те са позволили да бъдат в него за дълго време. Отделно, ефектите от него са много фини, което пък значи, че дори и човек със здрава аура има вероятност да не може да определи кога започва да вярва в убеждението си, че е жертва, или че някой друг е жертва на обстоятелства.

Добре балансираните хора имат здрави аури. За тях се отварят добри възможности благодарение на постоянството им в работата за поддържане на висока вибрация. Те имат необходимото ниво на концентрация и способността да се включат във висшето вселенско съзнание, което ще им набави всичко необходимо за физическата и ментална стабилност.

Нездравословната аура е нормално тънка, сива или тъмна на цвят, понякога е с прекъсвания, или на места е по-тънка отколкото трябва. Човек тогава не се чувства добре и има някакъв дисбаланс. Той може да скърби или да е в депресия. Хората с дупки в аурите си, често са подложени на негативни влияния от други хора, но и от себе си. В повечето случаи нашите разрушителни мисли са насочени към нас самите, което допринася за дисбаланса на аурата. Благодарение на свободната воля, която ни е дадена, ние винаги можем да обърнем фокуса, стига да искаме, и да изберем да проектираме любов към злокачествените мисли, които ще бъдат разложени и премахнати. Никой не е по-могъщ от нас самите. Ти си най-силния човек в твоя живот, творецът, господарят… Запомни го!

Аз лично вярвам в Бог, Силата, Твореца, Вселената, наречи го както е най-подходящо за теб. Това е моята най-голяма сила и все пак аз съм тази, която трябва да приема вярата. Аз съм твореца на собствения си живот.

Хората, които са тренирани или им е даденост да виждат аурите са ясновидци или хора практикуващи медитация и развиване на способностите си на енергийни лечители. Цветовете, които те виждат са различни при всеки човек, а и цвета на аурата ни се мени в зависимост от множество фактори, но повечето практикуващи свързват различните цветове със следното:

  • Червена аура – свързва се с гняв, задържана или блокирана енергия, агресивна и силна натура.
  • Зелена аура – човека е в процес на лекуване на четвърта чакра и органите около нея, или в търсене на прошка, лекува миналото си и т.н.
  • Розова аура – при чувството на безрезервна любов
  • Жълта аура – свързана със знание, мъдрост, осъзнатост и смисъл в живота
  • Синя аура – добър комуникатор и силна воля
  • Сива аура – жизнеността е намалена, наличие на здравословни проблеми, при вземане на наркотици и алкохолна зависимост
  • Лилава аура – мъдрост, почтеност, духовна сила
  • Оранжева аура – свързана с творчество и спонтанност

Как мога да замеря аурата си?

В наши дни има различни разработки на технически помагала, които спомагат да установим каква е аурата ни. Един от тези инструменти е Биопулсар – иновативен метод за енергиен анализ. Представлява биосензор, който разчита информация от рефлекторни точки на дланта на лявата  ръка. Устройството има 43 позлатени сензора, показва 49-рефлекторни зони на тялото и отчита енергията, излъчвана от всеки орган. Можете да видите аурата си,  да научите в какво състояние са вашите вътрешни органи и да разберете какво да правите, ако нещо не е наред. Тъй като, здравословните проблеми, първо се появяват на енергийно, a едва след това преминават към физическо ниво. Повече информация относно Биопулсар можете да намерите тук.

В наши дни има различни разработки на технически помагала, които спомагат да установим каква е аурата ни. Един от тези инструменти е Биопулсар – иновативен метод за енергиен анализ. Представлява биосензор, който разчита информация от рефлекторни точки на дланта на лявата  ръка. Устройството има 43 позлатени сензора, показва 49-рефлекторни зони на тялото и отчита енергията, излъчвана от всеки орган. Можете да видите аурата си,  да научите в какво състояние са вашите вътрешни органи и да разберете какво да правите, ако нещо не е наред. Тъй като, здравословните проблеми, първо се появяват на енергийно, a едва след това преминават към физическо ниво. Повече информация относно Биопулсар можете да намерите тук. 

Начините, чрез които можете да подобрите аурата си са следните:

Един ден ако навлезете в практикуването на медитация, йога или развиване на умението да виждате аурите или рейки лечител, ще имате възможност да разберете, че съществуването ни не се ограничава само до материалния му аспект, а много повече от него. След време и практика в тази насока ще развиете умението да усещате финото енергийно ниво, чрез което ние можем да комуникираме помежду си без значение от разстоянието.

Написах тази статия с надеждата да ви вдъхновя и мотивирам, защото винаги има варианти за един по-добър и светъл живот. Не всичко е свързано с проблеми и сивото ни ежедневие. Ние сме творците на нашия живот – Запомнете го. И най-важното, аз съм с вас.

Авторски публикации 50

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре